Nærbilde, kjendisbladet Sladder & Løgn

Ulykkelig hustru ville heller ikke avbildes.
Den ulykkelige hustruen ville heller ikke avbildes.

Jeg har en bekjent som er såkalt kjendis. Han ble både sint og redd da bladet Sladder & Løgn ringte og spurte om han hadde fått seg ny kjæreste? Han la på røret og tenkte på sin kone og tre mindreårige barn som lå og sov. De visste ingenting.

Så ringte telefonen igjen. «Vi har masse bilder», sa stemmen fra Sladder & Løgn.

Det handler ikke bare om å ta snikbilder og snoke i kjendisers søplekasser. Dette er historien om iskald utpressing, og noe av forklaringen på at så mange kjendiser smiler lykkelig i Sladder & Løgn.

Ekteskapet til kjendisen hadde skrantet lenge. Han hadde innledet et forhold til en kollega som var 12 år yngre. Pikant sak, syntes Sladder & Løgn, som truet med å kjøre saken over en dobbeltside. Kjendisen raste. Truet med advokat. Han tryglet. Dette kunne ødelegge ekteskapet fullstendig, og hans tre barn visste ingenting!

– Da bør du kanskje fortelle dem det nå, sa mannen fra Sladder & Løgn.

Kjendisbladets manipulering stanser ikke her. Det kom en ny telefon noen dager senere: – Var kone og barn orientert? “ Ja», svarte kjendisen, som var tvunget inn i en skilsmisse, enten han ville eller ikke.

Sladder & Løgn fortalte da at de ville kjøre saken, men at bildene var litt kornete. Fakta i saken var også noe tynne og basert på rykter, løse kommentarer og “vel, antakelser».

– Var det ikke bedre om Sladder & Løgn fikk ta noen nye, mer flatterende bilder? Samtidig kunne kjendisen få anledning til å kommentere rykter, kanskje rette opp negativ sladder, slik at historien ble mest mulig sympatisk og korrekt?

Mange personers ulykke lå bak det strålende oppslaget i Sladder & Løgn: «Gaute, lykkelig med sin nye kjæreste!» Det var også satt av litt plass til omtale av den stakkars forlatte hustruen og de tre mindreårige barna.

Det er denne virksomheten Høyesterett i Norge har gitt tillatelse til å bedrive. Dette er sannheten om driten noen av oss kjøper og hygger oss med, kjendisbladet Sladder & Løgn.

2 kommentarer til «Nærbilde, kjendisbladet Sladder & Løgn»

 1. Vet at se og hør er et tvers gjennom råttent blad. De har et visst antall sider de skal fylle opp for og kunne publisere et «fullverdig» blad, og de fyller opp med alt det de kan få tak i , av sladder og løgner. Kjenner selv en kjendis som se og hør har prøvd og ødelegge over lang tid. Det triste er at hvem som helst kan selge løgnhistorier, og manipulere billder……og motta penger for det.Dette skjer daglig. Ringte engang til en journalist i se og hør, for og gi tilbakemelding på en reportasje som jeg visste var falsk. Fikk da snakke med journalisten som hadde saken, og han var ganske ydmyk faktisk, da jeg spurte ham om de pleide og dobbeltsjekke om det var sant heller ikke, det de trykket. Han var faktisk ærlig, og svarte nei. Dette betyr at det er i virkligheten fritt fram for hvem som helst, med og komme med løgner til media. Veldig, veldig skremmende utvikling. Håper de blir saksøkt, og får en skikkelig lærepenge. De har ingen moral!

  1. Hei, Black!
   Enig i alt du skriver her. Det er rart at kjendisbladene får lov til å holde på som de gjør, med snikfotografering, oppdiktede historier, utpressing og hele pakka.
   Alle smilebildene av kjendiser skal få oss til å tro at de helt frivillig og med glede har stilt opp for Se & Hør.
   Men enda rarere er det at folk kjøper dette kvalmende lesestoffet, enda det etter hvert har forekommet mange avsløringer av metodene de bruker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *