Naken greve jager homofil neger med øks!

VG skriver om en homofil som blir drept med banjo. Først ble den homofile slått, deretter fikk han banjohalsen stappet ned i halsen. Vi tenker vårt, både om VG og den stakkars homofile mannen.

Vårt forhold til banjo blir aldri det samme. Hva sier Kari Svendsen om denne saken?

Greven har slengt på seg en morgenkåpe og forbereder drapet.

Greven har slengt på seg en morgenkåpe og forbereder drapet på homsenegeren.

Det handler om selgende overskrifter. Overskriften på denne saken er ganske lik den vi i sin tid lærte (Journalisthøgskolen) var den helt optimale for tabloidpressen: Naken greve, osv. Det eneste vi har lagt til er ordet ”homofil”. Tenker den selger!

 Dvs – man kan jo aldri være helt sikker. Derfor lenker vi denne artikkelen opp mot VG. Vi får en interessant test.

Nå kan vi i ro og mak følge med på lesertallene på bloggen vår, buldr.no. Der står det utrolig mye interessant, men ingenting som overgår banjodrap på homofile.

Det var hyggelig at du interesserte deg for nakne grever. Vi jobber med en artikkelserie om verdenshistoriens mest berømte, nakne grever (og grevinner) – følg med på buldr.no/

NB! Da er saken klar, Naken Greve ble en kjempesuksess!!! Se mer under kommentarer!

pixelstats trackingpixel

12 tanker om “Naken greve jager homofil neger med øks!

  • Hei, Joakim!
   Jeg vil nødig foregripe begivenhetenes gang og avsløre hvordan dette går. Man gjør bare ikke det når det handler om seriøs forskning. Når det er sagt, kan jeg likevel nevne at det ser meeget, meeget bra ut. Mye tyder på at den vesle bloggen vår kan bli sprengt! Folks interesse for nakne, uansett adelig tilhørighet, er oppsiktsvekkende bra. Medfølelsen med homofile negere som står i fare for å bli drept med øks, er det også gledelig å kunne registrere.
   Vent til i morgen, Joakim, så vet vi alt om dette! Det gjelder deg også, Muskus M!

 1. VIKTIG! FORSKNINGSAVDELINGEN OM «NAKEN GREVE»:
  Vi ville teste lokkemat-effekten i overskrifter. Da VG skrev om» homofil drept med banjo» fulgte vi opp med «Naken greve jager homofil neger med øks».
  Den ble en schlæger fra første sekund! Ved midnatt hadde vi flere hundre treff. Greven jager fortsatt bra og truer etter bare 24 timer de beste sakene på buldr.no/ her er toppsakene:
  1) Petter Stordalen, hvorfor lager han romersk toga-party?
  2)jeg har lyst til å tegne muhammed
  3) banebrytende forskning viser hvor lett det er å loppe fete og rynkete
  4) Nuform strammer grepet, gratis klagebrev her!
  Og så altså på 5. plass, tattaratta: Naken greve! Det kan betyr at alle glade bloggere kan tjene mye på å utvikle mer tabloide overskrifter. Eksempelvis denne: «Stordalen dyttet muslimsk værelsepike».
  Lykke til med tabloidiseringen videre!

  • Hei, Hans!
   Og hvorfor gjenga «halve pressenorge» denne drapssaken fra den andre siden av kloden? Fordi den var litt pikant, med, homo, banjo og det hele.
   Alle tabloide og selgende journalister løftet hodet og siterte saken, de hadde fått en «naken-greve-sak».Dem blir det stadig flere av, både her og der.

  • Hei!
   Denne verden synes å være ekstra interessert i noen få ting: Sex: (naken). Kjendiser og kongelige: (greve). Spenning:(jager). Homofili- og fobi:(Neger). Vold/krim: (øks). Slik har det kanskje vært alltid? Overskriften klarer å dra inn mange elementer av dette, og setningen er selvsagt helt sprø! Men – den selger. Naken Greve klatrer videre mot toppen her på buldr.no, men den kommer ikke høyest. Det er nemlig påfallende hvor interessert folk er i å lese om Petter Stordalen og hans fester for fiffen! Les analysen av hvorfor han arrangerer dem – her:
   http://buldr.no/2009/05/18/petter-stordalens-romerske-fiffe-fest-hvorfor-gjør-han-det/

 2. Det må vel også legges til at denne overskriften ikke er like lett tilgjengelig som Stordalens fester – mens Stordalen nok var å finne på VG-netts forside måtte jeg klikke meg gjennom ikke mindre enn tre linker for å støte på denne. Nå skal det sies at jeg ikke er innom VG.no hver dag, så den kan jo ha gått meg forbi. Finner for øvrig ikke et ord om Stordalen på forsiden av VGs nettutgave i dag, men må vel legge til at jeg heller ikke er kommet mer enn, jeg vil anslå, halvveis på denne.

  Naken greve og homofil neger er jo uansett svært spektakulært og muligens noe å prate om senere.

  • Hei!
   siden det er mangel på nakne grever om dagen, må vi nøye oss med en halvnaken og veltrent Stordalen, iført tekstiler fra Jernia. Når det gjelder homofile negere, har vi jo en veltrent Fanthomas og hans lille christoffer. Man kan ikke forlange alt heller!

 3. Hei!
  Det kan godt tenkes. Men om det er opprinnelsen vet jeg ikke. Vi som skriver på denne bloggen gikk i sin tid på journalisthøyskolen. Der diskuterte vi tittelen som en del av undervisningen for å bli bevisst hvilke titler tabloidpressen bruker for å selge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *