Lykken er å være feit og teit.

Dette er eldgammel forskning og noe alle vet. Tynne kvinner går bare og ser surt på de små puppene sine. De ønsker seg skikkelige ridebukselår og sexy overarmer, men tør bare ikke å slippe seg løs!  Veldig fint at media minner oss om det igjen.


 

Stolthet, trivsel og en BMI på 48,5.

Fatgirls: Stolthet, trivsel og en flott BMI-snitt på 48,5.

 

Først når flesket tar overhånd og kvinnene gir helt opp, kommer lykkefølelsen sigende. Bare det å hive den fordømte, kjedelige trimsykkelen på dynga er jo en utsøkt glede! Endelig kan man nyte sitt potetgull som man vil. 

Med mye dipp!

Nyere forskning viser derimot at feite kvinner blir lykkeligst  sammen med  feite menn. Gjerne feitere enn dem selv. Og når man etter hvert får noen riktig feite, små grisunger sammen, føler ingen seg egentlig unormalt feite.

Det er altså ikke bare tull når noen hevder at livet – det er fett! De glade jentene på bildet  synger og spiller sammen i pop-gruppa Fatgirls.  Når gruppa får opp dampen, swinger det virkelig – både hit og dit!

Dette var dagens viktige forskningsnyheter, siden vi ikke har noen andre nyheter.

4 tanker om “Lykken er å være feit og teit.

  1. For en fantastisk gjennomført og patetisk tekst 😀 Virkelig nyansert, du bør være stolt, og med din begrensede intelligens er du det vel også 😀

    • Hei! beklager hvis du ikke likte teksten. Personlig synes jeg den var god og tankevekkende, også med tanke på folk som rett og slett er litt tykke i hodet. Men bruken av 😀 har de lært seg, kom ikke her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *