Slik trener du din skytsengel

Märtha skal utgi englebøker. Første bok  handler om skytsengler eller beskyttelsesengler. Det er de som er best. Basunengler blir man veldig fort trett av.  Og erkeengler ? Litt senere kanskje? For ikke å snakke om dødsengler. 

Vi satser altså på skytsengler. Boken til Märtha vil trolig handle om hvordan man kommuniserer med slike, kanskje også om hvordan de trenes?

 Skytsenglene er glimrende flygere. De kan stupe fra flere hundre tusen meters høyde og rappe lommeboken fra folk. EtterpÃ¥ kan man trene englene til Ã¥ komme inn pÃ¥ plass og levere fra seg lommebøkene. Blir fort noen kroner av det, oppÃ¥ apanasjen! Skytsengler krever ikke stort til gjengjeld, bare litt skryt. De er ofte glade i peanøtter og annet snacks. Noen fremhever «klikker-metoden» , vet ikke helt hva det er.

 

Mange vil gjerne ha tettere kontakt med skytsengelen sin.
Mange vil gjerne ha tettere kontakt med skytsengelen sin. Hva sier Ari?

En veltrent skytsengel kan være verdt mange millioner kroner. Eneste ulempe er at de er vanskelig å omsette på det åpne markedet, fordi de lett knytter seg til eieren.

 

De hekker ikke. Erkeengler gjør bare ikke sånt! Hvordan de formerer seg er foreløpig en gåte som Märtha trolig vil gi svar på i boken sin. 

Vi venter i spenning. Hvordan gjorde Den Hellige Ånd det mens Josef  var ute etter rødvin?

2 kommentarer til «Slik trener du din skytsengel»

  1. Er det helt sikkert at man blir veldig fort trett av basunengler? Det skulle jeg gjerne høre litt mer om all den tid jeg har stor sans for trommer og basuner, trompeter og tubaer – stort sett satt sammen i fullt brassband.

    vibeke’s seneste blog post..Å kunne æ skrive

    1. Hei Vibeke! Ser av bloggen din at du er korpsberte og skjønner selvsagt at jeg har tråkket skikkelig i klaviaturet! Du har jo da lang trening i å lytte til brassmusikk. For oss andre kommer slik musikk mer som et kultursjokk, grytidlig hver 17. mai.Da står vi i senga! Men vi tramper takten likevel, ofte er det jo glad og fengende musikk!
      Med basunengler er det litt annerledes. Veldige, langstrakte toner, som får plombene til å riste og løsne! Ofte virker englene litt humørløse. Ikke akkurat noe å ha på rommet. Det samme gjelder vel egentlig trompetengler, også de kan bråke fælt når de kommer i siget.
      Mulig at musikken blir litt enstonig, Vet ikke om det finnes tubaengler og trommeengler? Det ville vært noe. Ellers må du følge med på bloggen vår fremover. Inspirert av
      Märtha blir det nå en serie dysindige og kloke innlegg om ulike engler. Vi la inn et nytt innlegg i går. Lykke til videre med tubaen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *