Dermasee = Dermavito. Samme rynkepille, til ny og høyere pris!

Nuform markedsfører for øyeblikket Dermasee som «en nyvinning i kampen mot rynker». En svensk blogger, Christian Carrwik, sier imidlertid at dette ikke er nyutviklede piller: Det er bare den «gamle» pillen, Dermavito,  som plutselig selges under et nytt navn. Prisen er også ny, men mye høyere!

 

"Same shit, new wrapping". Gammelt knep i pillebransjen.

"Same shit, new wrapping". Gammelt knep i pillebransjen.

Når Nuform i reklamen for Dermasee sier at «nye oppdagelser i bioteknologi gir store fremskritt i kampen mot rynker og aldrende hud», så stemmer dette altså ikke med virkeligheten. Produksjonen av Dermasee er ikke basert på nye oppdagelser, men gamle. I beste fall.

 

Christian Carrwik, som er lege, skriver følgende: – Presis som i reklamen for Dermavito henviser de til en studie av den norske forskeren Erling Thom, publisert i samme «vitenskapelige» annonseblad som Dermavito-studien.

Tilfeldigvis, fortsetter han, – har Dermasee-studien nøyaktig samme antall deltakere, utforming og resultat som Dermavito-studien. Det er ikke så rart, ettersom det er nøyaktig samme studie de henviser til. Erling Thom har nemlig bare publisert én antirynke-studie, i det tvilsomme tidsskriftet Journal of International Medical Research.

Carrwik reiser mange spørsmål rundt markedsføringen av Dermasee og Dermavito. Hvor virksomme er egentlig disse produktene mot rynker,  og hvor tillitvekkende er forskeren som går god for produktene, dr. Erling Thom?

Mer om dette kan du lese på cirkulation.se

Tidligere saker på buldr.no: Nuform strammer grepet, Straffegebyr fra Nuform, Gratis prøveperiode – bare bløff

pixelstats trackingpixel

En tanke om “Dermasee = Dermavito. Samme rynkepille, til ny og høyere pris!

  1. Det morsomme er at damen til venstre er mer sjarmerende enn damen til høyre. Jeg hadde valgt henne. Hun virker mer naturlig.

    Mvh
    Jonn Wilhelmsen
    Grimstad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *