Mitt problem: Fordommer mot golf!

Jeg har prøvd å kjempe i mot. Først fordommen om at det bare er fisefine snobber som spiller golf. Men nå har jeg lest at golf har blitt en folkesport, til og med svogeren min på Levanger har kjøpt køller. Men han bruker dem ikke…

snobb

President Barack Obama spiller golf. Men han virker ikke snobbete?

Det ser litt dumt ut, også. De går rundt på en diger slette og slår den stakkars lille ballen ut i vanndammer og sandgroper. Noen er så late at de bruker en elektrisk bil og har en egen slave (caddie) til å bære det tunge utstyret.

De kunne tatt med bikkja istedet. En Golf retriever!

 

Det er i utgangspunktet ikke morsomt å ha fordommer. Men det blir straks  morsommere når man kan stå åpent fram med dem.

– Tenk hvor mye korn man kunne dyrket på verdens golfbaner, kan jeg si tankefullt i et party. -Nok til å løse alle problemer med mat i Afrika. Da tar samtalen seg straks opp.

Så slenger jeg en ny påstand ut i luften: – Tenk på alle de stakkars dyra som brutalt blir myrdet på verdens golfbaner. Eller golfens ”killing fields” om du vil.

Når folk kakler opphisset rundt meg, fisker jeg rolig mobilen opp av lomma og spiller av en liten snutt fra youtube. Dødsbra.

Moralen er: Behold gjerne dine fordommer, men sørg for å ha dokumentasjon tilgjengelig. Egne fordommer mot en sport? Send kommentar til buldr.no

pixelstats trackingpixel

1 tanke om “Mitt problem: Fordommer mot golf!

  1. Du er nok bare misunnelig på svogeren din i Levanger, tenker jeg, – siden han har køller og ikke du 🙂 Han kommer sikkert til å bruke dem en vakker dag også…….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *