Hvorfor drukner NRK oss i sport?

Hver helg, når sola skinner, setter NRK i gang sin landsomfattende passiviseringskampanje. To NRK-kanaler har hele vinteren pøst på med langrenn, hopp, skiskyting, bilrace og alt mulig annet såkalt sportslig –  og nå får vi sannelig fotball også. Hjelp!

 

Slik føles det å ha sett på NRK's sportssendinger en helg helg.

Slik føles det å ha sett på NRK's sportssendinger en hel helg.

 Søndag: akkurat det samme, kanskje enda verre. Store deler av søndagskvelden handler mest om sport. Alvorlige menn  kommenterer og kommenterer og kommenterer. Det er såå viktig!

 Det eneste vi hadde

Men først og fremst er det trist og kjedelig! NRK har lenge vært det eneste vi hadde. De andre kanalene som drukner oss i amerikansk såpe- og realityprogrammer har vi for lenge siden forkastet. Billig, innkjøpt skit skal sukre den reklamen kanalene lever av.

 Og – merker vi ikke en tydelig tendens til at NRK kommer sigende langs samme vei? ”Følg med, vi lager bryllupsvideoen, og her kan du se noen som frir på direkten”!  Nye fikse programideer på NRK.

 Det er bare to ting som hindrer oss i å hive hele TV´n. Vi har kjøpt en 42 tommer flatskjerm som var ganske dyr. Dessuten: NRK lager tross alt noe som er helt ok. Puls. Der ingen skulle tru. Brennpunkt, FBI. Innkjøpte program fra BBC teller også på plussiden. Men hele tiden bryter sportsdiktaturet inn og  kveler oss.

 Det er klart. Det er kan være artig å se sport. Men, som sagt – bare innimellom. Så kjære NRK: La oss slippe – litt. Dette er en advarsel!

 

pixelstats trackingpixel

5 tanker om “Hvorfor drukner NRK oss i sport?

 1. NOK SPORT OG FOTBALL.
  Jeg elsker sport og fotball, men jeg vil ikke ha hele lørdagen tapetsert med det. Jeg orker ikke mer nå!!!!! La lørdag bli en fotball-fri dag!!!!!!! Jeg vil ha igjen gullrekka fra NRK. Det er det beste som TV har sendt, uansett kanal. Blir kanskje til at jeg slår helt av TV’n. Disse lavpannede reklamekanalene er søppel. Nettopp på grunn av all reklamen. NOK ER NOK. La meg slippe å se på TV 2 og TV 3. Værre kanaler finnes ikke!! Bønnen er derfor: La lørdagen forbli en hyggelig og samlende TV lørdag, UTEN FOTBALL!!!!!!!!!!!!

 2. Helt enig!
  Men, når skal jeg vel kanskje ikke snakke så høyt jeg da, som faktisk ikke har tv… men uansett… er da måtepå hvor mye sport en kan tåle! Jeg har ikke hatt tv på to måneder, og klarer meg fint uten! Syns det stort sett gikk i sport eller dårlige serier som glamour og slikt, på de fleste kanaler jeg… ble bare dødtid av slikt, så da kutta jeg ut hele greia, og er nå gladelig kvitt månedlige utgifter, og lisens! Jippiiiii!

 3. Er møkk lei sport takket være at det sendes i timevis hele dagen.
  Har heldigvis andre ting og fylle tilværelsen med ( andre kanaler /fjellturer
  mm)

 4. Jeg er møkka lei sport ja! Det går helt tilbake til bandommen – da plinginga fra tippekampen sneilet seg avgårde, saaakt, sakte – helt til klokka ENDELIG ble 18:00 – og lørdagsgodteriet kom på bordet.

  På den annen side er jeg drittlei gullrekka også.

  Er jeg lei av TV? Trukke det – for jeg prøver å finne noe på den hele jævla tiden.

 5. All sport og idrett er drepen. uten å være religiøs ser jeg sterke likheter med den berømte dansen rundt gullkalven.Nrk slutt å undervurder seerne på denne måten. ikke bare send sport for å tilfredstille sløvinger som vil underholdes med brød og sirkus. Det gjelder aviser ,underholdning,osv.vi spyr snart av all sporten.La oss slippe å betale lisens for styggrdommen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *