om buldr.no

God sak ruller forbi, buldr.no rykker ut!

God sak ruller forbi, buldr.no rykker ut!

Grunnstammen i buldr er to halvgamle bikkjer som sitter og kikker på trafikken her i livet. Når det kjører forbi en god sak, spretter vi fram og bjeffer og buldrer!

Av og til lager vi en sak helt av oss selv og prøver Ã¥ erte pÃ¥ oss en golfspiller, en zionist, en FrP’er eller en sogneprest. Det skjer alt for sjelden, men det har skjedd. Vi startet i slutten av februar 2009 og har har vært til stede med svært ujevne mellomrom siden da.

Den ene bikkja, tove, er durkdreven journalist og redaktør fra avis og lederjobb i NRK. Det er hun som er mest saklig og seriøs. Den andre bikkja, asbjorn, har et lekent humoristisk hode som bobler over av innfall og idéer. Det er han som skriver de «letteste» og mest spontane sakene som ofte blir mest lest. Urettferdig.

Et par-tre andre bikkjer fra nabogårder snuser nysgjerrig på bloggen vår. En har vært frempå med bidrag allerede, og vi prøver å lokke flere. Det er jo en del skarpe bikkjer i  nabolaget. Litt gamle som sagt, men ytterst skriveføre ulver som vet atskillig om både det ene og det andre!

Halvgamle bikkjer vil også gjerne forandre verden. Sinne og galskap sitter et stykke inne, men har ikke helt forsvunnet. Vi er et sted på venstre veikant i de fleste av livets spørsmål.

Hvorfor vi blogger på buldr? Kanskje fordi det er så mye kjedelig på TV? Eller fordi blogging blir en trening i å tenke, føle, reagere, formulere og diskutere? Eller ganske enkelt fordi to halvgamle bikkjer i veikanten trenger noe å buldre sammen om?

Hilsen tove og asbjorn (Tove Fridén og Asbjørn Hulaas)
buldr.no